ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία Candil ιδρύθηκε από τον κ. Παπαδόπουλο Πολύμερο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο εμφιάλωσης και τυποποίησης παραφινελαίου από το 1987, ξεκινώντας μέσα από την οικογενειακή επιχείρηση, η οποία τυποποίησε και γνώρισε πρώτη το lamp oil στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία Candil εξειδικεύτηκε και εξέλιξε το lamp oil σε μια σειρά χημικών προϊόντων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, μπαίνοντας δυναμικά και στον χώρο των πρώτων υλών όπως παραφίνες και μελισσοκέρι.

Η Candil διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υπερσύγχρονου εξοπλισμού που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της για εμφιάλωση και τυποποίηση παραφινελαίου, καθώς και αποθήκευσης τόσο αυτού όσο και των υπολοίπων προΪόντων, όπως για παράδειγμα ρεσώ, κεριά κοιμητηρίου και εκκλησιαστικά είδη, σύμφωνα πάντα με τους πιο αυστηρούς κανονισμούς της E.E.

Αυτό σε συνδυασμό με μακρόχρονη εμπειρία και συνεχή έρευνα εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προΪόντων, έχοντας αναδείξει την Candil στις πρώτες θέσεις εκτίμησης της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.

Σκοπός της είναι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία διατηρώντας την άριστη ποιότητα των προΪόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, ικανοποιώντας τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών πελατών, τόσο σε εγχώρια όσο και σε διεθνή αγορά.

error: Content is protected !!