20 Δεκ

ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

Η εταιρεία μας, εκφράζοντας εμπράκτως τη κοινωνική της ευαισθησία αποστέλλει φέτος για τις γιορτές των Χριστουγέννων τις πιο θερμές ευχές διαδικτυακά, προσφέροντας το αντίστοιχο ποσό που θα διέθετε σε χριστουγεννιάτικες κάρτες στο Χαμόγελο του Παιδιού.

25 Φεβ

ΘΥΜΙΑΜΑ – ΜΟΣΧΟΛΙΒΑΝΟ – ΛΙΒΑΝΙ

Αρωματική ρητινώδης ύλη ρευστή ή αποξηραμένη. Μοιάζει πολύ με το ρετσίνι του Πεύκου ή του Κυπαρισσιού και είναι σκληρό όπως η Μαστίχα της Χίου.
Aπό πολύ νωρίς το λιβάνι χρησιμοποιήθηκε για την Λατρεία του Θεού όχι μόνον στο Χριστιανισμό, αλλά και στην Εβραϊκή Θρησκεία.
Το ότι ήταν σπάνιο είδος το συμπεραίνουμε από το ότι οι τρεις Μάγοι προσέφεραν και αυτό ως πολύτιμο είδος, μαζί με την σμύρνα και τον χρυσό.
Η χρήση του όμως δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην Εκκλησία. Το μοσχολίβανο που παράγουμε πέρα από τη θρησκευτική χρήση στα σπίτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα κατάλληλα αρώματα για να αρωματίσετε το χώρο σας. Χρησιμοποιώντας το λοιπόν σε έναν μικρό αρωματιστή χωρίς το καρβουνάκι, μπορείτε να φτιάξετε μια πολύ όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα.
Στην πρωτογενή του μορφή σήμερα δεν είναι τόσο διαδεδομένο, διότι ἡ μυρωδιά του δεν είναι και τόσο αρεστή. Παλαιότερα όμως το χρησιμοποιούσαν πολύ, λόγω του ότι η ανάμειξή του με αρώματα ήταν σπάνια και συνηθιζόταν μόνο στο Άγιον Όρος.
Η κατασκευή του είναι κοπιαστική διότι μέχρι να φτάσει στην τελική του μορφή περνά από πολλά στάδια, όπως το τρίψιμο της πρώτης ύλης, το ζύμωμα με το άρωμα, το πλάσιμο, το κόψιμο, το ανακάτεμα με την μαγνήσια, το στέγνωμα, το κοσκίνισμα και η τοποθέτησή του σε κουτιά, στα οποία η ανθρώπινη επέμβαση είναι αναγκαία.
Φέτος λοιπόν έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα μοσχολιβάνου του Αγίου Όρους αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την παραγωγή του με υλικά μόνο Α΄ Ποιότητας.
Οι άνθρωποί μας διαλέγουν την πρώτη ύλη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα είναι ανάμεικτη αλλά μόνο καθαρή, διότι αυτή είναι που παίζει και τον πρωταρχικό ρόλο στην δημιουργία του μαζί με το άρωμα, το οποίο είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας.
Έτσι με πολύ μεράκι επιμελούνται το θυμίαμα, δίνοντας έμφαση και στην τελευταία πινελιά, παράγοντας ένα προϊόν άψογο με πολύ ιδιαίτερα αρώματα που διαρκούν καθόλη τη διάρκεια καύσης του.
Δοκιμάστε το!

04 Ιαν

Συμμετέχουμε στη mostra rota & δωρέκθεση.

mostra rota & Δωροέκθεση Συμμετέχουμε!

Για πρώτη φορά η εταιρεία Candil λαμβάνει μέρος ως εκθέτης στη μεγάλη ενιαία εμπορική έκθεση mostra rota & δωροέκθεση στην Αθήνα, η οποία αποτελεί τον μεγαλύτερο εκθεσιακό φορέα στην Ελλάδα.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο ΜETROPOLITAN EXPO Αττικής (περιοχή: αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, Σπάτα), στις 29/1 – 1/2 2016.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας, να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να ικανοποιήσουμε τις αυξημένες απαιτήσεις σας με προΪόντα που συνδυάζουν άψογη ποιότητα αλλά και τιμή.
Παραφινέλαιο – Παραφίνες – Εκκλησιαστικά Είδη
Θα μας βρείτε: Aίθουσα 4, Διάδρομος Γ, Περίπτερο 27
Σε περίπτωση που επιθυμείτε προκαθορισμένο ραντεβού στη διάρκεια της έκθεσης, παρακαλώ ενημερώστε μας.

 

24 Αυγ

ΥΓΡΟ ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑ

Οδηγίες χρήσεως:

Περιχύστε τα ξύλα ή τα κάρβουνα με το υγρό προσάναμμα Candil και περιμένετε να απορροφηθεί πριν ανάψετε τη φωτιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη ρίχνετε το υγρό απευθείας σε φωτιά ή σε αναμμένα κάρβουνα

22 Αυγ

ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ

‘Ενας από τους πιο σημαντικούς κανόνες για τη χρήση λάμπας παραφινελαίου είναι να επιλέξετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο παραφινέλαιο. Το παραφινέλαιο Candil είναι ένα ασφαλές υλικό, διότι έχει σχεδιαστεί για λάμπες παραφινελαίου εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Καίγεται αργά και ομοιόμορφα χωρίς να καπνίζει.
Όταν χρησιμοποιείτε λάμπες παραφινελαίου, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης.
Οδηγίες χρήσεως:
1. Αφαιρέστε το λαμπόγυαλο και ξεβιδώστε τη βάση.
2. Γεμίστε περίπου τα ¾ της βάσης με παραφινέλαιο Candil και βιδώστε τη φυτιλιέρα.
3. Ρυθμίστε το βρεγμένο φυτίλι περίπου στο 1mm για να κρατήσετε χαμηλή τη φλόγα και να μην καπνίσει.
Ποτέ μη χρησιμοποιείτε πολύ εύφλεκτα υλικά όπως το πετρέλαιο σε λάμπες παραφινελαίου.

error: Content is protected !!

Πολιτική Απορρήτου

 

Κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα της www.candil.gr αποδέχεστε την επεξεργασία δεδομένων που αφορούν μεταξύ άλλων, cookies που χρησιμοποιούνται για λόγους ασφάλειας, διαδικασιών, επισκεψιμότητας κ.α και γίνεται επεξεργασία μόνο εντός της εταιρείας για την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας.

 

Η εταιρεία μας διαχειρίζεται τα εν λόγω δεδομένα με βάση την Πολιτική Ασφάλειας Πληροφοριών με την οποία με την συνέχιση της πλοήγηση σας εννοείται ότι έχετε μελετήσει, κατανοήσει και αποδέχεστε.

Υπεύθυνος για την ως άνω επεξεργασία ορίζεται ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της Πολύμερος Παπαδόπουλος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ

 

Η εταιρεία δεσμεύεται για την ασφαλή διαχείριση των πληροφοριών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία ΔΠΧ 679/2016.